Elérhetőségek

Büki Testedzők Köre

9737 Bük,
Eötvös utca 7
Telefon: 36303778254
E-mail küldése

2017. április 10., 11:05Újra saját utánpótlás-nevelés felépítése a cél a Büki TK-ban!

A labdarúgás, ez a legnépszerűbb sportág egyidős a büki sportkörrel, s felvirágzása 1924-ben kezdődött. A focinak voltak nagyon szép és dicsőséges időszakai Bük település életében.

A labdarúgás, ez a legnépszerűbb sportág egyidős a büki sportkörrel, s felvirágzása 1924-ben kezdődött. A focinak voltak nagyon szép és dicsőséges időszakai Bük település életében.
Jelenleg a szakosztály felnőtt és ifjúsági csapata a megyei II. osztályú bajnokságban szerepel. Hogy ezen a helyzeten változtatni lehessen és újra eredményesebb legyen a foci Bükön, ahhoz a BTK-nak saját utánpótlás-nevelést kell szerveznie, amivel két éve nem rendelkezik. Máshonnan nem fognak a klubhoz gyerekek érkezni, éppen ezért szükség van, mint ahogy régebben is működött az egyesületen belül, a saját utánpótlás kinevelésére.
Fő célunk Bükön: a Büki Testedzők Köre saját utánpótlás-nevelési bázisának kiépítése úgy, 
hogy minél több helyi és környékbeli gyermek és fiatal a labdarúgást válassza kedvenc sportágának.
Azt akarjuk, hogy megszeressék a labdarúgást. Mi olyan fiatalokat várunk, akik kedvet éreznek a focihoz és itt Bükön, helyben szeretnének focizni!
Szeretnénk egészséges, életvidám fiatalokat nevelni,
akik akarnak a büki fociért tenni és részt venni benne sportolóként és akár szurkolóként is, de az sincs kizárva, hogy közülük valakiből ne legyen kiváló képességű labdarúgó!
Eredményes felnőtt futball nem létezik utánpótlás-nevelés nélkül, ezért elkezdünk építkezni! Valamennyi utánpótlás-korosztályban csapatot kívánunk szervezni!
Legyenek a Büki TK labdarúgó szakosztályának is U-7, U-9, U-11, U-13, U-14, U-16, U-19-es korosztályú csapatai. A családokban a testvérek helyben Bükön, egy klubban tudjanak a jövőben focizni és büszkén viselhessék a BTK címeres mezt.
Mind ehhez a település sportcentruma ideális körülményeket biztosít ahol már két füves és egy műfüves pálya várja a sportolni vágyókat. Hamarosan megkezdődik a labdarúgó létesítmény-együttes fejlesztése és korszerűsítése, amelyek nemzetközi szinten is kiváló feltételeket biztosítanak majd a labdarúgáshoz.
Kedves Fiatalok és Gyerekek!
Hívunk és várunk benneteket! Gyertek minél többen hozzánk, 
a Büki TK-ba focizni! 
Sporttársi üdvözlettel:
Imrő János 
szakosztályvezető

Jelentkezni szóban, vagy írásban a megadott telefonokon, vagy e-mail-ben a btk@buk.hu-n lehet.

FOCISULI A BÜKI TK-BAN
Edzések ideális környezetben!
CÉL: A labdarúgás megszerettetése a gyerekekkel.
Bük város egyesülete, a BÜKI TESTEDZŐK KÖRE várja
az 5-7-9-11-13-14-16-19 éves utánpótlás korú fiatalokat!
A foglalkozásokat szakképzett edzők irányítják.
A foglalkozások helye: Sportcentrum Bük /focipálya/
Az első foglalkozás ideje: 2017. május 16. /kedd/, 16:30 óra
Érdeklődni lehet: 06-30-377-8254; 06-70-7782-830

Szerző: BTK


« Vissza az előző oldalra!
Büki Testedzők Köre - Magyar